Cos textil depozitare jucarii, inaltime 40 cm, model curcubeu roz


Cos textil depozitare jucarii, inaltime 40 cm, model curcubeu roz

98,00 lei

Cos din material textil super rezistent, cu manere si captuseala, pentru depozitare jucarii si nu numai.

Model curcubeu cu sclipici. Ideal pentru camera copilului.

Dimensiune: 40 x 35 x 40 cm

SKU: BAG-03CR Categorie:

Gata de transport in 1-3 business days


 

Politica de transport

Produsele comercializate sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.


 

Politica de retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa sos Ghermanesti, nr 154, Ghermanesti, Ilfov, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.
Mentiune
Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.
Orice deteriorarea a ambalajului original ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.
Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email: office@daneti.ro sau la numarul de telefon 0720.532.649

Pe baza a 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fi tu primul care adauga o recenzie pentru produsul “Cos textil depozitare jucarii, inaltime 40 cm, model curcubeu roz”

Nu exista recenzii.

Informatii despre vanzator

  • Store Name: Daneti Com SRL
  • Vendor: Daneti Com SRL
  • Address: sat Ghermanesti, sos Ghermanesti, nr 154
    Ilfov
  • Nu s-au găsit evaluări!

COSUL DE CUMPARATURI

close