-30%
, , ,

Birou Dynasty MDF Sonoma, 150 x 65 x 80 cm


1.162,00 lei 1.662,00 lei
Biroul Dynasty cu 2 sertare si 2 usi este extrem de spatios si elegant. Carcasa biroului este fabricata din PAL melaminat alb cu grosimea de 16 mm, iar usile si fetele sertarelor sunt fabricate din MDF cu grosimea de 18 mm. Usile si fetele sertarelor sunt frezate pentru un aspect elegant, iar blatul biroului fabricat din MDF cu grosimea de 25 mm desavarseste acest aspect elegant, dar asigura si o rezistenta sporita la depozitarea unor obiecte grele pe birou.

Picioarele clasice sunt fabricate din lemn si sunt vopsite, iar manerele metalice antichizate contribuie si ele la aspectul deosebit al biroului. Cele 2 sertare au glisiere cu bile si amortizare pentru o inchidere silentioasa, iar impreuna cu fundurile din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm asigura o rezistenta sporita pentru folosirea zilnica a sertarelor. Lungimea biroului este de 1500 mm, inaltimea este de 795 mm, iar adancimea este de 650 mm.

*Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.

SKU: BirouDynastySonoma Categorii: , , , Etichetă:

Informatii despre vanzator

  • Store Name: Spectralcom SRL
  • Vendor: Dodita Dan
  • Address: Str. Weinfeld, nr. 2, jud. Vaslui
    Barlad
  • Nu s-au găsit evaluări!

COSUL DE CUMPARATURI

close