-30%
, , ,

Dormitor Madrid cu pat 140×200 cm, Visin / MDF Cedru


Trimite sau copiaza adresa produsului:


4.037,00 lei 5.773,00 lei


Obtine 20 lei GRATUIT

Descriere

Dormitorul Madrid din MDF Cedru frezat cu pat pentru saltea de 140×200 cm reprezinta o alegere eleganta atat intr-un dormitor matrimonial, cat si intr-o camera de tineret. Dormitorul este compus din 2 dulapuri cu cate 1 usa in stanga si in dreapta patului, pat pentru saltea de 140*200 cm cu lada in spatele tabliei de la cap si suspendat cu 2 usi si 2 spatii deschise.

Cele 2 dulapuri cu cate 1 usa au in interior 8 rafturi si o bara pentru umerase ideala pentru haine scurte cum ar fi camasile si sacourile, dar si pentru haine lungi daca se renunta la prima polita de sub bara. Usile sunt fabricate din MDF Cedru cu grosimea de 18 mm si sunt frezate pentru un aspect elegant. Carcasele dulapurilor sunt fabricate din PAL melaminat visin cu grosimea de 16 mm si cant ABS. Dimensiunile unui dulap sunt 50 cm latime, 210 cm inaltime si 55 cm adancime.

Patul pentru saltea de 140×200 cm este fabricat din MDF Cedru cu grosimea de 25 mm, iar impreuna cu somiera metalica fixa care ofera un suport foarte rezistent pentru orice tip de saltea, formeaza un pat extrem de solid. Tablia de la cap este tapitata cu burete si piele ecologica alba pentru un confort sporit atunci cand se sta in pozitie de citit sau de privit la televizor. Nasturii tapitati de pe tablia din piele ecologica ofera un aspect elegant intregului dormitor. In spatele tabliei de la cap se afla o lada spatioasa cu acces facil prin ridicarea capacului cu balamale. Lateralele patului sunt ridicate pentru o buna circulatie a aerului si pentru o aspirare facila sub pat.

Intre lada patului si suspendat se afla o oglinda foarte practica in orice dormitor care creaza si senzatia de spatiu in cazul unei camere de mici dimensiuni.

Suspendatul cu 2 usi are 2 rafturi in spatele usilor si cate 2 rafturi deschise in lateralele usilor. Usile sunt fabricate din MDF Cedru cu grosimea de 18 mm si sunt frezate pentru un aspect elegant. Carcasa suspendatului este fabricata din PAL melaminat visin cu grosimea de 16 mm si cant ABS.

Peste suspendat si cele 2 dulapuri vine un ornament fabricat din MDF Cedru cu grosimea de 25 mm care inchide intr-un mod foarte elegant intregul dormitor. Butonii metalici vintage ofera si ei un aspect deosebit ansamblului. Dormitorul are picioruse din plastic cu rol impotriva zgarierii pardoselilor. Dimensiunile totale ale dormitorului sunt de 254 cm latime, 213 cm inaltime si 234 cm lungime.

*Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.

SKU: DormitorMadridCedruPat140 Categorii: , , , Etichetă:

Informatii despre vanzator

 • Store Name: Spectralcom SRL
 • Vendor: Dodita Dan
 • Address: Str. Weinfeld, nr. 2, jud. Vaslui
  Barlad
 • Nu s-au găsit evaluări!
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este golIntoarce-te la magazin