,

Buchet Floarea-soarelui 28 cm


30 lei

Buchet Floarea-soarelui 28 cm

Astazi este posibil sa gasesti modele de flori capabile sa le imite cu o acuratete foarte mare pe cele naturale. Astfel, de multe ori este chiar imposibil sa iti dai seama daca plantele respective sunt naturale sau nu.

Uite niste motive pentru care merita sa pui in locuinta ta flori artificiale:
– Sunt ,, All Season” adica nu isi schimba culoare in functie de sezon, nu se ofilesc si nu trebuie sa va faceti probleme in legatura cu aspectul lor estetic.

– Florile artificiale nu sunt sensibile la schimbarile de temperatura.

– Daca aveti animale de apartament atunci stiti cat de mult conteaza ca florile sa nu fie roase de ei. Florile artificiale sunt produse din materiale asemanatoare bumbacului colorate cu nuante derivate din amidon de porumb. Astfel, nu va mai trebui sa va faceti griji ca daca sunt roase micutii necuvantatori vor avea probleme digestive.
Mai ales daca iubiti florile foarte mult insa aveti probleme cu alergia la polen atunci le puteti folosi pe cele artificiale pentru a decora locuinta.

– Plantele artificiale sunt inodore si numai daca le parfumati cu un odorizant vor creea o atmosfera parfumata.

– Nu trebuie sa asteptati sa infloreasca intrucat sunt inflorite 24/24, sapte zile din sapte.

– Sunt obiecte decorative pentru o viata intreaga. Au capacitatea de a rezista chiar si zeci de ani intocmai ca si in cazul altor obiecte decorative pe care le aveti in casa.

– Nu au nevoie decat de o ingrijire minima, eventual sa le stergi de praf. In plus, daca te-ai decis ca este timpul sa le muti in alta parte poti sa o faci cu mai multa usurinta decat in cazul florilor naturale.

Vezi si alte produse

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Buchet Floarea-soarelui 28 cm”

There are no reviews yet.

Vendor Information