PUDRA DE ROSCOVE BIO 200 G


11,56 lei

PUDRA DE ROSCOVE BIO, 200G
Pudra din pulpă de roșcove are culoarea, gustul și aroma similare cu pudra de cacao dar un conținut mai scăzut de grăsimi și nu conține cafeină.
De asemenea nu conține colesterol iar conținutul de sodiu și potasiu este echilibrat. Are un conținut bogat de calciu si vitamina E.Pudra de roșcove sau de carob are un spectru foarte larg de utilizare, fiind recomandată în special la produse de patiserie și alte produse alimentare. Are efect emulgator și poate fi combinată cu diverse alte ingrediente pentru mai multă culoare și aromă.
Conține: 100% pudră de roșcove*. *din culturi certificate ecologic.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Origine: SpaniaDistribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

SKU: PRN20030 ON BB Etichete: , , ,

Gata de transport in 1-3 business days


 

Politica de transport

Termenul de livrare este de 2 - 3 zile lucratoare de la momentul plasarii comenzii, dar aceste termene pot suferi anumite modificari din motive ce nu pot fi prevazute (calamitati, inundatii, inzapezirii, blocaje, etc) sau datorita modului de organizare si logistica a firmei de curierat.

Livrarea coletului cu produsele comandate din magazinul online www.scufita-rosie.ro se face prin curierat rapid "Door to Door", cu unul din urmatorii operatori, in functie de adresa de livrare:

TNT
SAMEDAY

Livrare internationala
Magazinul online www.scufita-rosie.ro nu vinde si nu livreaza marfa in afara tarii.

Livrarea cu plata ramburs
Sistemul ”ramburs” presupune plata către curier în momentul primirii coletului. Va rugam sa solicitati in mod obligatoriu curierului sa va elibereze chitanta pentru suma platita.

Important: Chitanțele emise de curier vor fi pe firma S.C. Pronat S.R.L., la fel ca și expedierea propriu-zisă, deoarece ”Scufița-Roșie” este numele de brand al magazinului on-line, însă numele operatorului economic este S.C. Pronat S.R.L.

Curier GRATUIT
Pentru comenzi cu valoarea peste 150 lei, transportul prin curier este gratuit. (persoane fizice)
Pentru comenzi cu valoare sub 150 lei, costul transportului este de 18 lei cu TVA inclus. (persoane fizice)

Pentru comenzi cu valoarea peste 250 lei, transportul prin curier este gratuit. (persoane juridice)
Pentru comenzi cu valoare sub 250 lei, costul transportului este de 18 lei cu TVA inclus. (persoane juridice)

In cazul in care va aflati in afara zonei de acoperire a curierului, tariful suplimentar de transport este de 1 leu/km.

Livrarea cu plata prin transfer bancar sau cu bilet la ordin

Acesta optiune este valabila pentru clientii persoane juridice, daca sunt intrunite conditiile comunicate de departamentul de vanzari.
Biletul la ordin va fi pregatit dinainte si va fi inmanat curierului la momentul livrarii coletului.
Termenul de plata acceptat pentru biletul la ordin este de cel mult 30 zile.
In cazul platii prin transfer bancar, cumparaturul va trimite vanzatorului dovada efectuarii platii inainte de livrarea produselor sau la un termen convenit de comun acord.

Plata cu cardul
Cumparatorii care doresc sa faca plata comenzilor cu cardul, vor apasa butonul “Plateste online prin card bancar”, si vor fi directionati catre pagina securizata www.euplatesc.ro, pentru procesarea platii online. Verificati totalul de plata si completati campurile solicitateapoi apasati butonul ‘Plateste online’ pentru finalizarea platii. Dupa validarea tranzactiei, veti fi automat redirectionat catre site. In acest moment plata a fost realizata iar tranzactia este finalizata cu succes.

Verificarea si receptia coletelor

Important!: Va rugam sa verificati integritatea coletelor si a marfii în momentul preluării lor de la curier. Aveti dreptul de a refuza coletele care prezinta urme de lovituri, deteriorare sau deschidere, ce au putut surveni in timpul transportului. Curierul nu mai poate fi tras la răspundere după semnarea de bună primire a coletului. In cazul refuzului de primire a coletelor deteriorate, nu trebuie sa efectuati plata ramburs. De asemenea, va rugam sa ne instiintati in cel mai scurt timp de motivele care au stat la baza refuzului, pentru a va retrimite marfa comandata sau a va returna contravaloarea acesteia.


 

Politica de retur

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a bunurilor.

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va completa formularul de retur ce poate fi descarcat aici, si il va transmite vanzatorului pe adresa info@pronat.ro (Formularul de retur este doar un model și nu este obligatoriu).

In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea bunului cu altul de aceeasi valoare, care va fi livrat la proxima comanda de bunuri/produse, caz in care nu este necesara returnarea produsului, sau poate solicita rambursarea valorii bunului.

In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

- pentru Comenzile achitate cu card online - prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
- pentru Comenzile achitate cu OP/ramburs/iTransfer/ Card bancar- prin virament bancar;
Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute.

Costurile de returnare a Bunurilor vor fi suportate de Cumparator, iar bunurile vor fi ambalate astfel incat sa nu existe riscul deteriorarii si imprastierii accidentale la transport.

Cumparatorul poate solicita inlocuirea sau returnarea bunurilor ce nu corespund comenzii acestuia (alt gramaj, alt produs decat cel comandat), care au fost expediate gresit dintr-o eroare a Vanzatorului, caz in care costurile de transport vor fi suportate de Vanzator.

Nu se asigura dreptul de retragere pentru bunuri care au fost desigilate, al caror ambalaj a fost deteriorat de catre cumparator, respectiv alte bunuri care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă.

Pe baza a 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fi tu primul care adauga o recenzie pentru produsul “PUDRA DE ROSCOVE BIO 200 G”

Nu exista recenzii.

Informatii despre vanzator

  • Store Name: Pronat SRL
  • Vendor: Emanuel Popa
  • Address: Sanandrei / Timisoara DN69, Km10+560m ”Artemis” Industrial Park Sanandrei
    Sandarei
    Timisoara
  • Nu s-au găsit evaluări!

COSUL DE CUMPARATURI

close